De zomer komt er weer aan. Tijd om eens te kijken wat er in de vakantie zoal te doen is op het gebied van leerzame ontspanning. Toer de Boer is zo’n activiteit tijdens de zomervakantie. Op een ontspannen manier op de fiets agrarische bedrijven bezoeken met het gezin om te zien en te horen wat er op het bedrijf zoal gebeurt. En al fietsend genieten van het mooie buitengebied. Kijk naar het bezoekschema en laat je verrassen op de deelnemende bedrijven in ZLTO afdeling Amerstreek. Veel plezier > download de deelnemerslijst hier!

Boeren Inzicht: het gehele jaar door!

Naast Toer de Boer heeft ZLTO Amerstreek ook een ander project opgestart namelijk Boeren Inzicht.

Met Boeren Inzicht zijn agrarische bedrijven digitaal te “bezoeken”. 7 dagen in de week en 24 uur per dag. De deelnemende bedrijven liggen langs fietsroutes en zijn te herkennen aan een bord aan de weg. Op het bord staat onder andere ook een QR code die je met de smartphone kunt scannen. Je krijgt dan informatie over het bedrijf te zien en te lezen. Kijk voor nadere informatie op de pagina van Boeren Inzicht.

En geniet tijdens de fietstocht van ons mooie buitengebied!