ZLTO afd. Oosterhout plaatst ook dit jaar een Kerststal in Oosteind.

 

Ook dit jaar mag  ZLTO afdeling Oosterhout een Kerststal plaatsen bij het melkveebedrijf van Jasper Klaassen aan de Provincialeweg 118 in Oosteind. Verlicht, en met levende dieren.

Het leuke dit jaar is dat er een “Wensboom” bij wordt geplaatst , waar een ieder een wens , of gedachte in kan “hangen”.

De wensen mogen serieus en ludiek zijn, maar moeten wel haalbaar en uitvoerbaar zijn en te maken hebben met de agrarische bedrijven van de afdeling. Bv een keertje meehelpen met  koeien melken, of mee rijden met de trekker.  Je mag ook iets wensen voor een ander. Een “wijze commissie” (3 wijzen uit het Ooste(i)n(d)??) zullen deze beoordelen en vervolgens nadenken over passende uitvoering / invulling van de wens. De Kerstboom staat er van 22 december tm 6 januari.

De ZLTO werkgroep Kerststal